elftebudordet

Direktlänk till inlägg 31 juli 2013

Ni som inte hnar ett liv..

Av Sofie - 31 juli 2013 17:51


Mormor är här, vilket betyder att fem i sex så är det glamor(stavning?) på vår tv.. 

Innan det så är det Dr.Phil, lika värdelöst det egentligen.. Men hon får ju se det..


Jag tycker att det är så jäkla löjligt, idag har dom en fimilj som tydligen förlorat sin dotter efter att ha kämpat mot någon medfödd sjukdom i många år. Verkligen inte kul och en hemsk historia. Otroligt hemskt för föräldrarna med.


Men tydligen har någon av grannarna (ni vet värsta despan området) varit elaka och snackat skit och kallat barnet och föräldrarna för saker och sagt saker som att hon hoppas att flickan ska kvävas osv.. Givetvis har hon "AAldrig sagt så och allt handlar faktiskt inte om den familjen.." okej, vem bryr sig egentligen om vad hon har sagt.. Det är aldrig okej att önska någon död eller snacka skit eller liknande..


[Ha åsikter, men stå för dom sen när du blir ifrågasatt..]


Det som gör mig irriterad är att om jag tycker så jävla illa om en person (eller familj som i detta fallet) att jag önskar dem döda.. Då lägger jag inte energi på dom, vem fan pallar springa och snacka skit, kalla varandra för saker, tappa kontrollen och kasta saker på dem och deras hem osv. Vem i helvete gör det ?!


Om jag verkligen tycker illa om någon då vill jag inte ge dem min energi, min tid eller min uppmärksamhet. Jag lägger inte ens en sekund på dem om jag inte måste. FÖR NORMALT FOLK HAR ETT LIV.


För fan, en del människor har för mycket fritid, framför allt om man har tid att bete sig så som hon gjort och sen sitta i tv, internationell tv och säga att det inte är sant att hon aldrig sagt det osv. när det spelas upp på programmet och man hör tydligt att de är hon..


Vad jag ännu mindre kan förstå är, flickan är död, hon har fått sin ro och föräldrarna borde sörja henne i lugn och ro.. ta dagarna som de kommer och sakta ta sig tillbaka till det vardagliga livet igen. Inte sitta och slösa sin tid på en person som tydligen varit elak både mot dom och deras dotter.. inte sitta och försöka ha någon tävling om vem som kan träffa flest nerver eller först får den andra till att gråta eller va det nu är för något de är ute efter..


När hon sa "vi har till och med utskrifter från FB där du har pratat skit om oss (en annan granne) med din syster, osv." då satt jag lurarna i öronen. Där gick min gräns för hur idiotiskt man får bete sig och framstå som.. 


Herre gud, skaffa ett liv.. 


Och nu ska jag fortsätta mitt, mina 15 minuter att irritera mig på värdelösa människor är över. 

Ha en bra kväll!:D



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards