elftebudordet

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2013

Tröttis.se

Av Sofie - 20 oktober 2013 19:44



Hello på er !


Tänkte att ni har inte hört nått av mina klagomål, funderingar, uppdateringar, glada inlägg eller annat helle för den delen på ett tag nu. Jag har faktisk tinte orkat, de som behöver veta hur mitt liv ser ut, de vet det eller tar de reda på det och dom som inte behöver veta dom får veta ändå.. Där är inte så mycket spänning här inte .. ;) 


Jag ligger i soffan och slappar, har tvn igång men kollar inte. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Men jag måste gå och göra mig en macka eller något snart. Helgen har gått så fruktansvärt fort. Det känns som att det va fredag igår. 

fredagen blev en lugn kväll, slutade jobba och sen va det städa, fixa lite och sådär. Inget märkvärdigt lixom. 


Lördag vid tre kom fyra vänner hem och vi packa in oss i min bil och begav oss längre upp i landet. 1½ timma ungefär, jag körde och ärligttalat så va jag inte orolig för att somna, jag tycker om att köra och har inga problem med att sträckköra i minst en timme om inte mer. 


Kvällen va kul, det firades i massor då anledningen till att vi faktiskt packa in oss och trängdes i bilen både dit och hem va för att en vän fyllde 30 år. Jag menar 30 år, det kan man ju inte missa !


Iaf, det blev en jättemysig morgon med bulle, goa skratt osv. och sen begav vi oss hem och då gick jag raka vägen in i badkarett och decka där. 


Annars har jag bara slappat i soffan, där av behöver jag en macka nu. Jag har inte pallat handla och inte heller sugen på något. Men vet att jag blir dålig om jag inte äter något lite iaf. Kanske ska koka ett ägg till..

Det blir det nog!


ja, nä men jag är kvar på Skolan och jobbar, storm trivs något så fruktansvärt mycket och känner på morgonen nu när höst-/vinterdeppen kommer så känns det ändå som att det är okej att gå upp, väger upp det med att träna iaf tre gånger i veckan. Det håller mig pigg och jag blri av med överskotts energi osv. Det känns faktiskt i kroppen såfort jag inte tränar. Så det är perfekt :)



Men ni får ha det gott!



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards