elftebudordet

Direktlänk till inlägg 20 februari 2015

"Han den flamsige är pappan till ditt barn. " tss!!!

Av Sofie - 20 februari 2015 14:15


Jag kan nästan höra mitt skratt, min ironiska kommentar och agg om någon hade sagt " Han den beniga, flamsiga killen där, med en smiley i örat och dålig attityd kommer bli pappan till ditt barn inom två år" för två år sedan, faktiskt nästan tre.

För ganska exakt tre år sedan träffade jag Niklas för första gången. En tanig, storkäftad, spydig och ointelligent ( trodde jag,visade sig att jag hade hövligt fel)tonårspojke i en nästan vuxen mans kropp. Min då bästa väns kompis, min då bästa väns pojkvän i hemlighet trodde jag.

I månader kunde vi inte befinna oss i samma rum utan att irritationen mot varandra nästan va fysisk. Utan att vår gemensamma länk tassa på tår för att vi med så häftigt humör och starka åsikter och viljor skulle explodera. Men vi var lika på så vis att vi håller God min för hennes skull trots att vad vi tyckte om varandra var uppenbart.

Sommaren kom och den kvällen, vid stranden när vi skulle fira några vänner hände något. Jag kan inte riktigt förklara vad, men vi satt och pratade, tafatt, ansträngt och ändå så lätt. Efter en stund bestämde några av vännerna sig för att jag skulle slängas i havet. En konsert med svenska akademin skulle besökas och jag ville inte behöva gå hem om innan så jag får tag på hans arm, där han hade en öl i handen.

Uppmaningar om att ta den andra armen utgörs men jag bestämde mig för att testa honom, så medan jag ser honom rakt i ögonen skakar jag armen så ölen skvätte överallt. Han drar loss sin Arm, hämtar en ny öl och häller den över mig.

Jag kommer loss från järnarmarna och flinar för mig själv. Folket tystnade och väntar på mitt utbrott men jag möter ett ansikte med att seriöst flin som säger " skyll dig själv, jag varnade dig". Det gjorde han och öl är väl bra för håret??;)

Jag säger inte ett ljud, vilket tydligen är värre än att jag bara exploderar för många så jag ställer mig upp och ner i havet, sköljer av håret och går tillbaka och möts av honom igen. Han berättar att alla tror att jag är skit arg och han erbjuder sig att följa med mig hem och tillbaka om jag vill byta om. Men det mesta hade kommit i håret så han lånar mig sin skjorta och jag låter håret lufttorka samt snor lite parfym av en vän.Vi går senare och ser konserten tillsammans, delar en öl och sjunger oss blåa i ansiktet till vad som visade sig bara bådas favoritband. Natten avslutas med varsin hamburgare med ryggarna mot varandra lutade mot en lampstolpe, pratandes om saker som om vi känt varann i flera år.

En början på en fantastiskt sommar, höst och livet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards