elftebudordet

Direktlänk till inlägg 25 februari 2015

Då beger vi oss in i Vecka 21.

Av Sofie - 25 februari 2015 09:18


Go morron på er!


Idag går vi eller ja jag in i vecka 21, tiden går sakta men ändå framåt, jag behöver ha lite att göra så tiden går. Jag blir knäpp, men från och med påmåndag kan jag börja jobba igen så det ska bli skönt=)


Vi får se hur länge jag kan hålla igång, men jag hoppas på att kunna jobba till iaf Juni, kanske mitten på juni till och med, men ingen vet ju om hon vill komma tidigare eller senare, ingen vet ;)


I vecka 21 händer det inte så mycket för min del, min rå mjölk har börjat rinna till har jag märkt, och dom har börjat ömma igen. Men inget som stör mig och inget som händer hela tiden. Men ömma är dom, fy fasiken !

Foglossningar har kommit och gått sedan v 19 och jag känner att det blir mer intensivt. Men jag ser det som ett tecken på att kroppen förbereder sig, som ett bra tecken, positivt tänkande=)

Ett bälte har min fina kusin lånat ut som jag använder när jag går mycket, försöker ju gå lite var dag. Men en del dagar är det faktiskt jobbigt och då struntar jag helt enkelt i det. 


   

<3

 


För bebisens del så händer det mycket nu ju, Hon växer så det knakar, hon bullrar, och donkar och busar på kvällen och framför allt precis efter att jag har lagt mig, men höger sida har blivit en favorit att ligga på, då är hon okej med läget verkar det som eller också känner jag inte henne då. vet inte :P

Det jag funderar på är att det står att barnet kan känna smärta nu, det kändes obehagligt i mig. Varför ska hon kunna känna det nu och vilken smärta då? Hon ligger inbäddad i mjuksörja/vatten och lixom..flyter.

Men ja, sinnerorganen gör väl att hon kan känna det, dom börjar ju arbetas igång och utvecklas nu, spännande !

Dessutom är hon snart 20 cm, herre gud, förstå att 20 cm flicka/barn är i mig, har min och Niklas skapat och min kropp är som en kokong för barnet. Fantastiskt vad en kropp kan åstadkomma !


Jag har även insett att min mage inte är så liten som jag verkar känna, den ser större ut än vad jag tycker att den känns som även om jag känner att det är tungt att andas när jag sitter eller går i trappor.


 



Vi hörs senare =)

Kram !








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards