elftebudordet

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

Tjejer, sluuuuta klaga. Snäääälla.

Av Sofie - 27 februari 2015 22:24




Jag har funderat på just den frågan LÄÄÄNGE. Jag har ett fåtal tjejkompisar, jag har tjejkompisar som oftast har samma tanke som mig. Som uppskattar att umgås med killar för att det är raka rör och gilla läget. Så har jag med mina tjejkompisar med, vi kan bli osams och tycka olika, men vi blir inte som katt och råtta för det och beter oss som när en tjej i klassen hade snott ens suddi och sa att det va hennes fast alla viste att det uppenbart var mitt för att jag var ensam om ett sådant. 


Jag kan ordagrant bli dum i huvudet på sånt. När jag va yngre var det roligt att höra skvallret och skvallra lite. Men jag kom till en vis gräns när jag kom förbi 23-25 års åldern att jag fullkompigt skiter i vilka som hånglat med vilka, vem som knulla med vem, vilka som har druckit för mycket i helgen och diverse drama som försegår mellan tjejer. 

Viste det är alltid kul att höra skvaller, men så insåg jag att med två av mina tjejkompisar som jag trodde var nära vän med dom var det alltid skitsnack såfort vi träffades. Det va "smaskigt skvaller", jag tröttna så mycket tidigare än speciellt en av tjejerna, det är ständigt mest synd om henne. Har jag brutit tån  Så har hon tappat benet.


Alltid, något som kunde och kan göra mig enormt förbannad är när folk som har jobb gnäller var gång och hela tiden och det är hemskt att pendla, det är hemkst att jobba, "du har lyx som kan sitta och läsa en tidning nu" eller liknande.


Ja, men om du vantrivs med ditt jobb så ge det för all del till mig eller någon annan som vill ha det. Men sitt fan ta mig inte och gnäll över att ha ett jobb när jag kommer få strunta i att unna mig något gott i helgen för att kunna ta denna nedrans 50 kronors koppen kaffe med dig för att du är för fin för att dricka vanligt jävla kokekaffe sen du börja jobba för att det stället du jobbar på ligger precis vid en kaffeshop. Tjänar du så jäkla bra att du kan köpa två-tre kaffe för 50 kr var gång, var dag så kan du ta mig tusan bjuda mig på en koppkaffe med för så hade jag gjort om jag vetat att min vän är mer eller mindre luspank. Nu har jag inte haft det så här illa på 3-4 år. Men ett tag va det så och då va det förjävligt att höra sin vän klaga på det som du kämpa som ett djur för att få.


Droppen blev för mig när våra fikastunder efter hur många år som helst fortfarande gick ut på att hon skulle ås smaska i vad jag hört, vilket jag sa att jag aldrig hade gjort. För jag kände inte för att sitta och berätta om folks framgång och val i livet för att hon ksulle kunna istta och dömma och klaga och bete sig på deras liv. ve, är hon att dömma lixom? 


Ja, jag tycker att det är kul att höra nyheter "hon har fått jobb, dom har fåt tbarn, dom ska flytta ihop, blablabla" KUL ! och nån har gått i från varandra va tråkigt, hur blir det med barnet, hur gör dom med ditt coh datt. Men så fan heller att mans ka vara bitter på någon annans bekostnad!!


Det har faktistk gått så långt att en del av alla dom tjejkompisarna som jag hade dom pratar jag inte med längre för att jag helt enkelt SKITER, S K I T E R  i allt jävla skit snack.


Jag kan lyssna på någon som går igenom nåot jobbigt,jag stöttar, lyssnar och bryr mig gärna. men när en tredjepart "som hört rykten om " sitter och snackar skit om någon hon eller han inte ens träffat på hur länge som helst ellerom det är någon som har relation till så slickar dom denna människan röven så långt upp att dom kan känna tunntarmen mot tungspetsen,då kan det va mig tusan va så. 


Skvaller är kul, men skitsnack är bara irriterande. 

Kan du inte stå för vad dus äger och öppet visa vad du tycker. Håll du käften för fan. För allas skull, för det rä såna som denna sortsens folk som orsakar oreda i umgänge, i städer och skapar rykten.


Är det bara jag som känner så :S





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards