elftebudordet

Alla inlägg under juni 2015

Av Sofie - 14 juni 2015 22:40


Ja, gud.

Idag gick vi ner på 30. 30 dagar kvar till Bf, till hela vecka 40 är över och lilla loppan är färdig bakad!

Vi är många som tror att hon kommer innan, men man vet aldrig och det är nog bättre att vara inställd på att man går över tiden än att hon kommer innan.

Jag mår bra som vanligt, är dock otroligt trött heeela hela tiden och får förvärkar och sammandragningar med jämna mellanrum, men de har lagt sig lite igen. Hade de ofta under typ tre dagar, men de la sig igen.
Foglossning i blygbenet har kommit tillbaka dock:P

Så just nu är de bara tröttheten som är jobbig och tyngden ju. Men nu är de nära. Så nu chillar vi lite och tar de som de kommer:)

Puss!

Av Sofie - 14 juni 2015 12:07


Hej på er!

Ja, igår vart de 25 års fest för en vän och vid två begav vi oss hem efter många skratt, kul att träffa vänner och en del irriterande stunder. Det är konstigt hur folk tror att dom har rätt till att tycka så mycket dom de gör. Men åh andra sidan gör de att jag bryr mig ännu mindre. Men i de stora hela så var de jätte trevligt och kul att träffa lite folk både nya och gamla ansikten.

Idag har jag som förväntar ont i mer eller mindre allt från midjan och ner. Fast värst är vader och fötter. De viste jag om då idag är en lugn dag:)

Just nu ligger jag och funderar på vad jag vill ha till frukost för jag har inte gått upp än och börjar bli jätte hungrig så de är väl hög tid. Dock vet jag att det är bäst att bestämma mig för vad jag vill ha och sen gå ut i köket. För annars röjer jag och de slutar med att jag har typ fem olika saker att äta och blir sådär obehagligt mätt för jag vill inte slänga något;)

Så vi ses sen så får vi se vad jag har bestämt mig för att sysselsätta mig med;)

Puss

Av Sofie - 13 juni 2015 11:14


Go morgon på er!

Ja, nu är de tredje dagen med en skum känsla i kroppen blandat med förvärkar och sammandragningar. Just nu har jag en sprallig liten bus som trycker sin armbåge eller Axel.. vet inte hundra vad det är men något sticker ut riktigt ordentligt nere vid vänster ljumsken i mellan åt. De gör inte ont, men obehagligt får jag erkänna dessutom så går jag med en kissigkänsla hela tiden vilket va sjukt jobbigt när jag fick gå ut en promenad med Diablo för de va helt omöjligt att få liv i sambon som snarka värre än fan. Lika bra att göra de själv då .

Nu ligger både hunden och sambon och snarkar gott på varsin sida om mig och jag tittar på tv ( Pippis första snö) och har en sån där lugnet före stormen känsla i kroppen. Men men:)

Vi ses sen väl:)

Av Sofie - 11 juni 2015 09:22


Jag kan inte fatta att inför ett kungligt bröllop, ja bröllop överlag. Men just nu detta kungliga bröllop mellancarl Philip och Sofia så är den stora fråga och snackisen om Sofia kommer visa sin tatuering.
Alltså har vi inte kommit längre än såhär i utvecklingen, har tatueringar och pircibgar eller liknande inte blivit mer accepterat än att en liten, urblekt tatuering som inte är stötande på något vis i sin betydelse är uppståndelse intresset inför något så stort som ett bröllop!?

Jag har en tatuering på mitt skulderblad. Men jag är säker på att ingen hade frågat mig " oh, ska du visa din tatuering!?:o"
Och hade nån gjort de så hade jag inte funderat längre än att de beror på vad för klänning jag faller för. De kan ju hända.

Vem fasiken bryr sig!?!

Av alla saker som finns att fråga, vara nyfiken eller intresserad av så är denna lilla urblekta tatueringen mest intressant för att de är ett kungligt bröllop??

Herre gud, dom lever inte i en egen värld där utvecklingen och moderniseringen sluta vid 1800-talet eller nått i kungahuset. De är väl inte hela världen!?

Hade en tatuering varit höjdpunkten inför mitt bröllop då hade jag minsann blivit ledsen.. kan hon inte bara vara en person som de andra som gifter sig?

http://www.expressen.se/mode/sofia-hellqvist--far-hon-visa-tatueringen/?cmpid=fredag_facebook_ARTIKEL_tatuering_mode

( ni får själv klicka er vidare)

Av Sofie - 10 juni 2015 13:26



Hej igen!

Ja, jag trodde ju att de skulle ta typ hela dagen och städa. Men jag har rensat lägenheten. Dammat, dammsugat, pli låt undan, diskat ja.. allt som behövs för att få ordning på hemmet. Diablo ligger lugn och fin och myser på golvet.

Så nu väntar jag på far min och sen ska jag nog sätta,mig en stund på balkongen och sola en stund. Delarna av mig som går att sola, sen blir de lite samtal och fix vid datorn innan det är dags att hämta hem mannen min:)

Glömde ju berätta innan att dagen började med en mysig stund på plattan med lurventussen efter att vi lämnat av N på skolan:)
skönt, två varv på plattan och borsta honom samt lite aport och bus så var vi helt slut båda två, blev dock ingen lunchvila. De kändes inte som jag behövde de efter lunchen/frukosten:)

Hoppas att ni har en minst lika solig och härlig dag!:)

Av Sofie - 10 juni 2015 11:03


God förmiddag på er fina!

Idag är de 4 veckor, givetvis plus / minus några dagar i värsta fall veckor. Men vi hoppas på att hon kommer någon dag tidigare om hon nu inte ska brås på sin mor och vara punktlig;D

Magen är tung nu och varje liten syssla straffar min rygg, men röra på sig får man ju helt enkelt göra. Annars blir man rent försoffad och pallar kanske inte förlossningen och allt som komma ska. Dock är jag noga med att tillfredställa mina behov. Så som att äta när jag är hungrig, de jag är hungrig på. Sover när jag behöver, vilar när jag behöver. Tackar nej om jag känner att jag inte orkar och bara gillar läget. De är en så kort period och jag har vist haft två-tre tillfällen då jag känt att graviditeten påverkar eller styr mig. Men annars har jag varit så inställd på att för ett tag vara lite begränsad. Men vad gör de?

Vi får en underbar liten flicka att älska och vårda och se växa upp.

Igår kväll sa sambon något som verkligen värmde mött hjärta. Jag suckade lite väl högt efter femte gången hon drog foten hårt i sidan vilket resulterar i en väldigt obekväm känsla av att hon faktiskt försöker komma ut i sidan på mig.

Sambon fråga vad de var och jag svara skitungen bråkar och han svarar " jag tycker att det är ganska häftigt att vi har en skitunge" och kramar om mig lite extra.
Mitt hjärta, ibland säger han saker så naturligt och jag lixom måste släppa bitterheten. <3

Jag kan dock inte skryta med fyra kilo längre, 8 kilo från start hade jag ökat i måndags, bm tyckte att de va lagom och att bebis växer och följer kurvan så fint.

Men men, idag ska jag försöka städa riktigt fint här hemma. Så när jag går och lägger mig ikväll så har jag ont i ryggen men njuter av känslan av ordning och reda.
För de e najs!

Men först, frukost och middagsvila!<3

Av Sofie - 9 juni 2015 17:53


Mitt i matlagningen kom jag på att jag hade ju lovat er en bild på köket, de är dock inte helt färdigt. En ny bänk ska också in, vi får se hur de går. Dom var och mätte för typ 3-4 veckor sen. Men sen har vi inte hört något mer och ny har luckorna både gått och kommit och nya golvet i sovrummet har lagts och tösens grejer är mer eller mindre på sin plats. De är bara bänkjäklen kvar!:P

Men vi bad om senast mitten på juni och de är ju nästa vecka med. Så vi får hoppas;)

Nu ( idag) har jag tvättat, diskat och lagat mat. Köttfärssås och spagetti och de va gott!

Dessutom har sambon äntligen sprungit upp med sakerna som skulle på vinden och han har badat hunden:D

De har varit en produktiv dag:)

Av Sofie - 9 juni 2015 10:50


Idag är de 35 dagar kvar till BF, man vet ju inte om hon kommer innan eller efter eller är punktlig;)
Det är många som gissar på innan, jag med. Men vi får se, nu känner jag att " äh nu har jag gått så länge. Nu kan hon lika bra stanna vägen ut. "

Men ja, 35 dagar, shit de är nära!
Spännande, förväntansfull men ändå lite orolig. Inte orolig så att jag är rädd, men man vet inte vad som väntar eller vad man kan vänta sig, vad man borde vänta sig och man funderar om man har allt, tänkt på allt, är förberedd osv. Men jag är säker på att när de väl är dags då går de på instinkt, de är jag mer eller mindre stensäker på.

Spännande!
Hon är fortfarande rukbar men barnmorskan menade att en del barn är de när de föds och hon hinner kanske bli fixerad ordentligt innan de är dags, hon ligger låångt ner och kroppen tränar för fullt. Vilket är bra;)

Men vi får se, senare kommer bild på köket som nu har fått skåpsluckor:)

Kram!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards