elftebudordet

Alla inlägg under juni 2015

Av Sofie - 8 juni 2015 09:39


Är hantverkarna här och fixar;D

Av Sofie - 8 juni 2015 07:41


Idag kommer skåpsluckorna!
Vilket innebär att jag måste upp och diska och sådär, för dom kommer inom en timme.. och jag vägrar ha rörigt när de kommer folk och ska vara mitt i röran.

Klockan halv elva är de rutinkontroll hos bm, och sedan förhoppningsvis tvätta klockan tolv och sen hoppas hoppas jag att dom ringer från företaget som ska lägga bänkskivan med, så är allt klart:)

sedan kommer Anna och hälsar på nån gång under dagen med:)

Skönt när de händer massa, så dagarna går!! Förvärkar sätter igång så fort jag är uppe och rör på mig, så vi får se hur länge frökenlöken behagar att stanna i magen.;)

Puss på er!!

Av Sofie - 6 juni 2015 19:33


Hej på er!

Ja, idag har jag i huvudsak legat ner. Haft många förvärkar i natt och under förmiddagen och de känns som om jag va riktig dunder fest igår och till tidigt i morse och sprang ett maraton efter de.
Klockan 16 reste jag mig från sängen, tog en dusch i ett desperat försök att piggna till. Diskade och laga mat och nu har vi varit och låtit Diablo springa av sig på plattan.

Och nu är jag tillbaka i sängen. De börjar bli trögt att kissa, hon trycker som tusan neråt och i mellan åt vet jag inte om de är som hon trycker på blåsan eller om jag faktiskt är kissig, så för säkerhets skull går jag och kissar teskedar typ:P

Men imorgon ska jag försöka dammsuga och plocka undan, på måndag morgon kommer skåpsluckorna ska bli kul att se, nu väntar vi bara på bänken med och jag hoppas att dom ringer på måndag förmiddag och vill sätta den på plats. Så himla fint kommer de att bli!!:D

Idag slängde jag ner de sista i bb väskan, utom frukt och så. Som jag vill ha med. Nektariner har blivit lite av ett begär sista två veckorna. :)

Men men, så ni vet hur läget ser ut;)
hoppas att ni har en bra dag och helg!!

Av Sofie - 5 juni 2015 10:27



God morgon!

Ja, klockan är snart halv elva och jag vaknade för en liten stund sedan. Jag har sovit så mycket godare sen vi vände sängen, knasigt!

Men nu vaknade jag och känner att det är hög tid för mig att gå upp. Har legat kvar nästan 20 minuter då jag vaknade av en sammandragning som sluta i förvärk tror jag. De gjorde ont iaf:)

Idag är de fredag igen, veckorna rusar förbi, jag ska försöka hitta plats åt allt som står i köket som inte får plats i sovrummet längre. Så köket blir så snyggt de går nu när luckorna är borta. Jag hoppas att bänken kommer nästa vecka när de nya luckorna med kommer. :)

Sen får jag nog ta en tur med dammsugaren, i eftermiddag blir de kåldolmar hos päronen!! Så gott, fast sambon och syrran ska få barnvänligt;D

Blir nog en lugn dag:)
Puss!

Av Sofie - 4 juni 2015 10:06


Efter att ha varit på plattan med vovven bara vi två och flyttat bilen har jag pakerat kroppen i sängen framför Tv:n med en hönökaka och O'boy<3

Sammandragningar och förvärkar bråkar lite men idag är de en väldigt viktig och stor dag för en hel del tjejer och killar .

För 7 år sen, SJU år stod jag utanför Tycho i Landskrona vid denna tiden och min klass samlades ihop. Vid tio öppnade dom Tycho bara för oss!

Min klass hade champagne frukosten på landskronas typ populäraste bar för de yngre i stan. Himla kul!

Sedan började den sista dagen på ett kapitel i mitt liv. Även om jag jobbade och hade gjort i några år och vist var " vuxen" så var de annorlunda. Nu var inte sommarlov eller jullov med i beräkningen, förväntningar och frågor som " vad ska du göra nu efter skolan?" Hade kommit sen några månader innan och ja.. allt blev mycket mer på riktigt samtidigt som de va spännande att ta nästa steg i livet.

Jag kommer aldrig att glömma varken de tre sista månaderna innan studenten när vi hade hysteriskt kul eller studentdagen. Herre gud va roligt!

Idag ska vi fira en vän på hennes student, jag får erkänna att jag är avundsjuk. Jag hade kunnat hänga på bara för känslan. Den där " jag skiter i allt"- känslan som studenten ger.

De är 7 år sedan och idag när jag funderar på vad jag ska ta på mig så måste jag ta hänsyn till att jag är i åttonde månaden med första Barnet. Magen står på riktigt rakt ut i luften och även om den inte är så jobbig som många upplever de i slutskedet så ska den få plats i kläderna ju:P

Så till alla er studenter.
Ha den bästa roligaste och härligaste dagen idag och var rädda om er och vännerna!

Kram!

Av Sofie - 3 juni 2015 15:23


Hej!

Sängen är bäddad och jag ääälskar sängkläderna!! Vi ska dock köpa ett tunnare täcke för de som är i är duntäcke och de går inte ju:)

Magen växer, fast jag känner inte mig så stor som jag ser ut på bilden. Men de är väl som man vänjer sig typ, magen växer ju ändå under en lång period ju.

Diablo går och nosar och tittar och vet väl egentligen inte vad som händer. Men han håller avstånd till sakerna så de är ju bra. Även om en del nallar och leksaker ligger så att han utan problem skulle kunna ta dom så gör han inte de. Duktig kille:)<3

Nu ska vi vänta in att de ska torka i tvättstugan, sen lägga in tvätten, plocka lite och vid halv sex ska vi åka och hämta nattduksbord, dom vi hade var mer sideboard och får inte plats nu när vi vänt på sängen. Men jag sov mycket bättre i natt än på länge. Sambon sa att jag sovit som en sten:'D

Om de handlar om att sängens läge påverkat mig, de kan de ju göra eller om jag kunde slappna av ordentligt när golvet är på plats och hennes grejer är på sin plats mer eller mindre det vet jag inte. Men jag sov gott och vi är båda nöjda över hur vi till slut bestämde oss för att ställa sängen eller jag..
jag har blivit väldigt velig och sambon är inte van vid det och uppskattar inte de;)

Av Sofie - 3 juni 2015 09:26


Go morgon!

Ja, alltså nu går de undan!
Igår kom som sagt skötbord och säng och sånt ner från vinden och skruvades ihop och ställdes på plats. Skönt och så mysigt att se de, vi har allting, men där finns ju några små saker som man ändå tänker att de hade varit bra att ha osv. Men om hon skulle komma nu så hade vi haft allt som går att förutse under normala omständigheter.

De känns maffigt och häftigt samtidigt som de är en smula skrämmande, det är ett stort ansvar som man tar på sig och jag upplever att man är så mycket mer sårbar när man får barn.

Men idag går vi in i vecka 35, det är helt galet att de redan är här!
Jag har inte orkat gå upp och ta den obligatoriska magbilden, men jag gör de sen så får ni med se;)
Magen har sjunkigt markant, den har blivit större, men jag upplever den ändå inte jätte stor. Jag trodde att den skulle bli större eller iallafall kännas större.
Otymplig och tungt är de ju, jag har inte kunnat dra upp foten till mig på tre veckor utan att hålla andan och stånka och stöna, i värsta fall bara ge upp. Tur att det är ganska skönt väder och börjar bli varmt, för strumpor har absolut blivit något som får läggas tillbaka i lådan igen:'D

Ryggen är väl de jobbiga nu, jag har redan problem med ryggslutet. Så jag är både glad och lättad över att min rygg har varit mer eller mindre smärtfri fram till i helgen. Men de har varit full fart i helgen i h jag tror att om jag vilar och gör mina övningar till ryggen i den mån de går så kommer jag nog slippa ryggont resten av tiden med. Det handlar ju om att göra de bästa av situationen just nu.

Men, nu ska jag vila en stund till, jag måste göra de var gång jag har ätit för jag blir så himla trött så fort jag har ätit.
Sen kaaanske ni får se små detaljer från lillans grejer:)

klockan tolv är de tvättetid. Tur att vi är två!
Hiss eller tvättmaskin i lägenheten hade varit så himla gött!!

Puss!

Av Sofie - 2 juni 2015 19:15


Hej!

Golvläggaren kom vid ett och sen gick de undan. Han va klar vid två- halv tre typ och vi gjorde lite mellis sen börja vi planera hur vi skulle fixa med sovrummet.

Sängen kom på plats efter lite om och men och sen ner med skötbord och säng.
Vist, de saknas lite tavlor och detaljer men imorgon får jag fixa i ordning. Vi satt ihop säng och sånt så de står på sin plats, dock blir de inte mer gjort idag då vi har dåliga ryggar båda två och dom strejkar, min började redan igår och jag försöker ta lite var dag ist. :)

Skötbordet var mycket högre än jag trodde eller ja.. De är ju standard, de är jag som är liten, den var perfekt till sambon..:)

Men, nu håller jag kväll, bilder får ni imorgon. När kaoset lagt sig:)

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Skapa flashcards