elftebudordet

Alla inlägg under oktober 2015

Av Sofie - 14 oktober 2015 16:26


Precis kommit hem, gjort vid maten, in i ugnen, ner med t ätten och på med de två första maskinerna.

Tvär trött, men de måste göras. Städa får jag göra imorgon eller senare i kväll.

Puss!

Av Sofie - 14 oktober 2015 11:31


God morgon!

Bella somnar nu mera vid nio på kvällen, en lagom tid kan jag tycka. Men så vaknar hon fyra och vill ha mat, helt okej egentligen. Men i natt va de segt, sen vaknar hon runt åtta igen. De är då jag brukar/borde stanna uppe för att inte sova för många timmar och bli tröttare istället för piggare.
Men de är så gott att glida ner i sängen igen, nu sover hon utan problem i sin egen säng.

Vaknar hon så ligger hon gärna och slår lite på mobilen, drar i nån av mallarna eller ligger och försöker vifta till sina fötter typ?
I natt va de ingen jobbig natt, utan en lat mamma. Dessutom vaknade inte Isabella från vid halv elva efter åttafrukosten så jag fick sova länge, vilket va dumt av mig. För nu är jag typ trippelt trött jämfört när jag matade henne.

Men skit i de, nu har jag ätit..druckit frukosten och gottar mig med en kopp kaffe i detta nu. Ansiktet är helt morgonsvullet som vanligt, blir ert ansikte med de?
Jag är alltid svullen i ansiktet och ögonlocken är röda och svullna första 1-2 timmarna. Framför allt om de varit varmt i sovrummet och jag har sovit dåligt.
De kan ju inte vara bara jag som blir de?:P

Idag står städning och tvättning på schemat. Tvätten börjar vid 16, då ska jag helst hunnit få ordning här. De tar inte långtid, så stort är de inte..faktiskt så är de himla litet och de blir mindre känns de som. Efterhand som Bella blir äldre ju mindre plats har vi känns de som:P

Sambon är dålig och ligger i sängen. Hoppas att de bara är hans magkatärr som bråkar, annars har vi nog maginfluensa på gång och de vill vi inte med lilla tösen så liten. Får hålla tummarna!

Men, Bella är

Men vi hörs under dagen!

Av Sofie - 13 oktober 2015 21:47


Hej på er!

Idag är de tisdag, 5 dagar har jag kört den andra kosten och jag har redan tappat 2.4 kg. Är piggare, magen har inte ont, ingen huvudvärk och de känns att de inte är lika " löst" på lår och mage.
Dessutom har jag inte varit hungrig eller ätit något jag inte tyckt om för en sekund, tvärt om!

De är tokgott, de går att blanda hur man vill och du får äta mat också.

Fantastiskt, bättre resultat kunde jag inte önskat mig eller tänkt mig!??

Första bilden är från i torsdags, andra i lördags.

Nu myser jag vidare med min skatt, 11 veckor imorgon. Herre gud!?

Av Sofie - 13 oktober 2015 21:47


Hej på er!

Idag är de tisdag, 5 dagar har jag kört den andra kosten och jag har redan tappat 2.4 kg. Är piggare, magen har inte ont, ingen huvudvärk och de känns att de inte är lika " löst" på lår och mage.
Dessutom har jag inte varit hungrig eller ätit något jag inte tyckt om för en sekund, tvärt om!

De är tokgott, de går att blanda hur man vill och du får äta mat också.

Fantastiskt, bättre resultat kunde jag inte önskat mig eller tänkt mig!??

Första bilden är från i torsdags, andra i lördags.

Nu myser jag vidare med min skatt, 11 veckor imorgon. Herre gud!?

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av Sofie - 12 oktober 2015 11:17


I fredags bestämde vi oss lite spontant att gå ner på kulturnatten, mamma och pappa tog lillan. Så ut och träffa lite vänner, de behövs och man uppskattar tiden även när hon gråter och är sur så mycket mer.

Lördag va de slappe och sen hämta pluttan för att ge oss vidare på kalas, jätte trevligt och härligt. Sen hem och bara vara, dock va vi hemma relativt sent, så vi somna ganska snabbt.

Söndag ser ni på bilden, här va kl typ tio.
Sen va de slappe fram till eftermiddag, farmor låna loppan ett tag, så vi passade på att köra till Väla och köpa grejer till en grej vi ska göra, plus hämta en tjejkompis. Sen blev de tv och snacka skit en stund, BB och sen sängen.

Så de va en lugn men ändå händelserik helg.
Skönt när man ändå kan ta de lite som de kommer.

Idag blir de nog lite plock här hemma, sen får vi se, händer nog inte mer utöver de, promenad med doggyn om några timmar. Får se om de börjar regna, tar de som de kommer;)

Nu när hösten kommer blir jag lite hemmakär, hade jag inte haft hunden hade jag inte behövt gå ut och hade förmodligen inte gjort de heller. Dock är de skönt att gå ut och röra på sig även om de inte behöver va en mega runda. Så är de uppfriskande:)

Kram!

Av Sofie - 7 oktober 2015 05:45


Vaknar av Bella och går upp och ska ge Bella nappen så jag kan göra maten och kissa, samma rutin som alltid när Jon väcker mig på morgonen/natten.

Men ist känner jag hur de börjar rinna på benen och inser att jag blöder igenom massor. In i badrummet, givetvis börjar Bella gråta och jag får ropa på Niklas.

Så nu ligger/sitter jag med en nymatad bebis, som halv sover, mensvärk, huvudvärk och funderar på hur tjejer pallar detta varje månad. Måtte de lägga sig och bli som vanligt om några runder. Detta pallar jag inte ha var månad, dessutom brukar den va slut nu. Men de ser inte ut som att den tänker gå nånstans..

Ajja, kanske en timmes sömn till. De tog ingen tid för Bella:)

Ses sen!:)

Av Sofie - 6 oktober 2015 09:50


Jag kämpa i förgår för att hålla Isabella vaken till halv elva för att komma in i rött rutiner igen, hon sover oftast 7-21/21.30 och äter sen sover 22.30-06.30 Men hade kommit av sig då den föra veckan var väldigt rörig så i helgen försökte jag vända tillbaka henne, hon sov full natt söndag till måndag, men så hade pappa henne på kvällen igår när han kom hem och jag sa tydligt att hon inte fick somna.

Ligger hon i gråter och är helt utmattad så självklart får hon somna, men ofta somnar hon för att hon myser och då kan hon hellre sysselsättas och få in männskliga rutiner. De drabbar inte N lixom. De är jag som får vara uppe hela natten sen gå med huvudvärk och en sur bebis hela nästa dag.

Så, mycket riktigt, vid fem bestämde hon sig för att hon minsann inte var trött. Så de var bara till att snällt gå upp, nu somna vi runt halv sju och sov till halv nio, men de har inte blivit många timmars sömn i natt.

Dessutom har jag mensvärk och första mensen efter graviditeten har kommit, så jag är allmänt små sjuklig, vilket tydligen är vanligt.

Nu har hon fått mat och somnat på mig, så jag tänker passa på att gå in och lägga henne i sängen och sen krypa ner i min säng med, då jag bara fick ligga i den i typ 30 minuter i natt. Ikväll tänker jag va stenhård mot N. En sån här natt till vill jag inte ha;)

Puss!

Av Sofie - 5 oktober 2015 12:45


De blev en bra start denna veckan!

Bella sov 23-07 ungefär, käkade och fick ny blöja och somnade igen. Sen sov hon till typ tio och åt vid halv elva. Jag fick duscha och käka frukost i lugn och ro!

Nu har hon slumrat och lekt med mobilen och försöka vända på sig i sängen om vart annat medan jag dammsugat, plockat undan och diskat. De ser äntligen vettigt ut här igen, mitt huvud börjar slappna av. Mina måsten nu är att göra sånt som är ganska kul:)

Snart ska hon få mat igen, sen ska vi ta vovven och vagnen och gå en runda:)

Ses sen!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards