elftebudordet

Alla inlägg under oktober 2015

Av Sofie - 4 oktober 2015 22:15

Att hinna med de man vill hinna med om dagarna är just nu inte helt lätt. Bella roar sig för de mesta i sittern, gymmet, i soffan och sprallar. Hon är nöjd för de mesta. Men just nu är hon lite mammig och klängig.
Men de är en period, allt är ju lite " ta de som de kommer" med en liten.

Imorgon är de måndag, jag har bestämt mig för att få ordning en gång för alla. Föra veckan hade jag planer på att städa varje dag, men de funka inte. Tösen var mest surig och klängig ja, de får vänta helt enkelt:)

Nu jobbar vi in rutiner igen, hon har relativt starka sovrutiner och matningen har vi.
Nu ligger tösen och sprallar aka nakenfis, sen blir de matning och döva. Hon sover i sin egen säng hela nätterna, ibland vill hon ha mat igen vid tre, men oftast sover hon till sju. Dö skönt:)

Natti natti!

Har förresten skaffat mig instagram!
Elftebudordet heter jag:)

Av Sofie - 4 oktober 2015 07:28


I tre dygn har vi haft de lite kaotiskt, Isabella har velat sitta fast på mig helst men pappa funkar också, vad vi än gjort så har hon inte varit nöjd. Hon har somnat och sovit jätte gott hos en, sen rätt som de är börjar hon skrika hysteriskt från ingenstans, la man henne i sin säng eller bara ifrån sig gallskrek hon då med. Igår va jag vaken från fyra, mer eller mindre hela tiden va de gnäll och stundvis skrik. Vid två mata jag henne och la mig i soffan och lät henne somna på mig, bestämde mig för att sova en stund jag med. Hon sov tre timmar och jag två. Försökte få in hennes gamla rutiner och de verkar ha funkat!

Hon hölls /höll sig vaken till halv elva, sen sov hon till halv sju i morse. Så de va super!

Nu har hon ätit, jag har ätit och vi ligger och ser på Alvin och gänget eller ja, nu har hon somnat igen, men ja;)

Idag kanske jag lyckas få ordning i lägenheten, vi får hoppas att hon kan hitta tillbaka till sitt glada jag igen:)

Men jag ska försöka sova/slappa två timmar till:) puss!

Av Sofie - 1 oktober 2015 07:51


Go morgon på er!
Bella tvär vägra somna igår kväll. Oftast får hon mat runt 22-23 och sen somnar hon under rapninhen och sover till runt 05-05.30 äter och somnar om till runt 9-10. Men igår kväll va hon helt omöjlig. Hon gnällde och somna-vakna mellan 22-00.30

Då bestämde jag mig för att hon minsann skulle somna. Så jag bädda ner oss i soffan och ställde in mig för en natt på soffan som jag var förbered på redan när hon börja tramsa sig på kvällen.

I såna lägen tjafsar inte jag med henne, jag tar inte fighten, de är inte värt de. Utan jag bara gillar läget och struntar i hur och var vi sover. Bara hon kommer till ro och somnar så vi inte ger oss in i en dålig cirkel. De händer så sällan att hon är så, oftast kör hon samma avslut på dagen, så de få gångerna de händer bara gillar vi läget.

Hon somna vid 01 och började vakna vid 06.30 Då vaknade jag av henne och sen brukar hon ligga och små gnälla i typ 10 minuter. Sen vaknar hon och chillar medan jag gör frukost till henne. Nu sover hon i sin säng sen 20-40 minuter tillbaka och jag ska sova lite på soffan jag med. Orkar inte flytta in i sängen och sambon har gått till jobb. Så jag tar nån timme här:)

Hörs sen!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Skapa flashcards