elftebudordet

Alla inlägg under mars 2016

Av Sofie - 7 mars 2016 21:26


Men lite skit rensar mage;)

Bella älskar saft, juicer osv, hon dricker mycket och hon har precis som jag visat en förkärlek till, frukt och bär och i synnerhet citrusfrukter, som mig:)

Inte konstigt attapelsin är favoriten, de drack jag jätte mycket och åt när jag var gravid:)

Idag pressa jag en apelsin och spädde ut med vatten, hon är ju lite kräsen just nu och urinen har börjat sina, så jag tänkte att de gör ju inte nått om de är smak i de.

Hon tyckte att de var jätte gott!!
Sjön drack med god aptit, de värmde i mammahjärtat,just nu drag nästan bara i henne nyponsoppa, danonino yoghurt och vatten/apelsinvatten, ibland går nån ml ersättning ner med, men hon är inte så intresserad av de längre. Välling tvär vägrar hon, så de är fil,yoghurt, helt, fruktpure, ja..annat helt enkelt.

Men blev så glad att hon gilla de:)

Nu sover hon men ska snart vakna för Alvedon/ipren och sista matningen, sen sova,sen går jag ut med vår lurventuss, och sova efter de tänkte jag:)

Natten som var den var minst sagt en utmaning, så vi hoppas att denna blir bättre, de är tur att jag inte behöver många timmars sömn!

Men sov gott ni!:)
Vi hörs imorgon, natti!

Av Sofie - 5 mars 2016 14:49


Hej!!

Jag älskar loppis!
Bella har en stor blandning av nytt, loppis och kläder som släkt och vänner har köpt åt henne, de mesta är nytt, men en del begagnat finns också, jag säljer själv på loppis och de kläder som jag anser är för slitna eller om de har håll/fläckar så slängs de ist. Jag är super noga både med vad jag lämnar de på loppis och när jag själv köper till Loppan.

Men iaf, jag va på båda loppisarna i stan idag och de va faktiskt lite av en besvikelse eller så har jag blivit mer kräsen, jag kunde inte hitta något som jag tyckte var hennes stil typ.

Men lite kom hem,typ fem plagg och de var större än de hon har nu, men spelar ingen roll, förr eller senare kommer hon ju kunna ha det:)

Nu har jag fått duscha, ätit, ska torka håret nu och städa undan, sen blir de till loppisen som jag säljer på och hämtades som inte blev sålt samt pengarna, blir nog ingen stor summa denna gången, men huvudsaken är att jag blir avled lite:)

Bella har Ä N T L I G E N ätit lite yoghurt och typ en matsked chokladpudding från pappa samt druckit relativt mycket vatten:)
Hon har varit vaken lite längre och stunder idag, så de är toppen, värmer mammahjärtat otroligt mycket!

Dessvärre är jag öm i halsen och små snorig, men inget som stör mig än Iaf:)

Hoppas åttio är bra alla tre till nästa vecka:)

Puss!

Av Sofie - 4 mars 2016 22:17


Hej på er!

Jag har precis bäddat ner mig och lillan i vår säng, när Bells är sjuk så vill både jag och N ha henne nära oss. De stör inte oss, när vi sover så har vi typ 70-80 cm mellan oss. Så där är gott om plats till henne, dock slutar de alltid med att hon ligger klistrad mot mig.
Men de gör inget:)

Jag har hålla mig stark denna veckan, trots akuten, oro, N som jobbar när jag vill ha honom hemma, nu när hon är sjuk. Men de går inte, de förstår jag ju.

Men idag rann de över, att sitta med en trött, febrig, hungrig hysteriskt gråtande liten tös i armarna och tvinga i henne sin Alvedon med doseringsspruta, och hon bara grätt och sa " mammamam"( mamma) och hostade var gång jag gick i henne lite.

Tårarna rann och varje fiber i mig kände mig som den sämsta mamman på jorden, att tvinga henne att dricka de trots att hon inte ville, fy va hemskt de kändes.

Lyckligtvis så slutar hon snabbt och är kramig direkt efter alltid och jag gör ju det för hennes skull, men fy, fy tusan va de gjorde ont i mig.

Nu sover hon gott som sagt, de blir ju bättre, men åh.. lilla gumman, va man är svag när det gäller dessa små trollen!

Hoppas att ni har en bra kväll, kram!

Av Sofie - 4 mars 2016 12:59



Hej på er!

Vår tös va snorig och hängig i måndags när vi vaknade, men fortfarande relativt pigg, jag körde och lämnade henne hos mormor och morfar så jag kunde jobba som bestämt, väl på kvällen blev hon sämre och på tisdag morgon hade hon feber, lämna återbud om jobb resten av veckan och myste hemma.

Febern ökade och i går hade den ökat trots Alvedon sen i onsdags natt, ringde VC som tyckte att jag skulle åka till akuten med henne, då hon inte ätit och druckit till någon reda på två dygn. Hennes framtand hade tittat fram ( äntligen) men bara en liten liten spets, men det blev akuten och väl där tyckte dom inte att de var något som vi behövde oroa oss för, byt ut Alvedon till ipren och vätska, gärna ersättning.

Idag är hon piggare, febern börjar nog ge med sig, men fortfarande " medtagen". Huvudsaken är att de går på rätt väg nu.

Så, denna helgen blir de inte många knop gjorda. Men, de finns ju mycket att göra hemma med:)

Av Sofie - 1 mars 2016 09:24



Är skickade!!:)


Inbjudningarna skickades igår och både de till vigseln och till festen efter. 

Då vår släkt är stor så får vi inte plats med alla vänner samtidigt i den lokalen som vi vill vara. Så vi ska ha fest på kvällen när själva mottagningen är " klar". De ska bli jätte kul och äntligen har vi gått första " riktiga" steget. 



Idag skulle egentligen jag och tärnorna åka och titta på brudklänning till mig och tärnklänningar till dom. 

Men Loppan är sjuk eller jag misstänker att det är tänderna som orsakar de mest, men!

Sjuk eller ej, hon är inte kry så då anpassar vi oss efter henne. Så idag får vi helt enkelt mysa, bara vara och ordna lite här hemma medan hon bara är hon.:)


Dessutom är N hemma med feber och förkylning med, så de blir inte jätte många knop här hemma, utom de jag tänker göra, men de måste ordnas och fixas lite. Jag mår inte bra i oordning, jag skulle jobba imorgon och fredag, men jag har ringt och sagt att jag måste vara hemma med Loppan idag och imorgon. Så är de bara:) 


Klänningen som Loppan ska ha på bröllopet är köpt och den är faaantastisk!!:)


Men den får ni se en annan gång:) puss!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards