elftebudordet

Direktlänk till inlägg 26 januari 2017

Äntligen!!!

Av Sofie - 26 januari 2017 17:56


Torsdag kväll, bella äter middag framför barnkanalen, jag ligger i fåtöljen och N slappar i soffan. Jag har haft så jäklars ont i tjejmagen sen i natt eller sent i går kväll.

Min ibs fick nån flipp och jag hade så himla ont. Jag märker dock att de är ibsen eller annat. De är skönt. Här om natten låg N och vred sig hela natten i smärta. Hamna hos läkaren senare och de misstänkta att han hade fått tarmvred, stackaren. Men de hade löst sig, dock har har han ont inu, men blor de värre blir de raka vägen till akuten.


Iaf, jag vakna jätte nere och ledsen, ont och deppig. Lämnade bella, velade om jag skulle köra hem och skjuta fram besiktningen på lägenheten och där med inte bli av med lägenheten. De gjorde mig ännu mer ledsen.

Så jag rykte upp mig, köpte akryl fog och grejer och körde till lägenheten.
Foga igen de som behövdes, tog ut spik, plocka ut em väns däck som legat i garaget och ner i bilen. De var så smärtsamt!

När jag va klar satt jag mig i bilen och körde till Ullis, fick kaffe, käkade lite frukost och fick prata av mig. De va så skönt och jag är så glad för denna fina kvinna.

Sen körde jag till lägenheten för besiktning och trots städfirma så godkändes inte städningen, vilket jag misstänkte. Men jag hoppades, så körde missnöjd till dagis, hämta dottern och i ren ilska körde jag tillbaka till lägenheten, lät bella ha plattan som jag hade lyssnat på youtubeer och så via. Städa och fixa och gick till kontoret. Möte bovärden och vi skrev av lägenheten på plats. En stor sten släppte verkligen. Nu har vi inget som knyter oss till stan eller den lägenheten iaf. Så himla skönt!!

Sen körde vi hem och myste och slappa, jag kissa typ på mig när jag skulle tända em lampa, den smal så in i norden, så jag la mig på golvet och tänkte att nä. De får vara Ns problem när han kommer. Så jag och bella roa oss på golvet och nu slappar vi som sagt.

Jag är riktigt trött och sleten, jag hoppas att jag får sova i natt och jag tänker lägga mig i vettig tid.

Jag insåg dock att jag borde nog ha blivit målare eller nått sånt;)

Imorgon blir en bättre dag:)

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Skapa flashcards