elftebudordet

Direktlänk till inlägg 22 januari 2014

Som minst önskat

Av Sofie - 22 januari 2014 13:34


Hejsan ! 


Vet inte om jag har berättat det innan, känns som att jag har varit ganska inaktiv på bloggen ett bra tag nu. Men jag går ju i vågor med det här. Nu är jag väl inne i en period där det känns okej att blogga igen. 


Just idag borde jag nog inte sitta vid datorn egentligen. Men jag sitter och kollar film och kände att blogga hade varit okej. Började på ett dagis igår, jobbar med 1-3 åringar. Jag trodde inte att jag skulle trivas, jag är ju mer ute efter undervisningsgrejen och lite större barn som jag kan prata med och som förstår mig och jag förstår dom.. i nio av tio fall iaf.


Men jag trivdes, det va helt okej att vara där. Jag kom överens med fröknarna och barnen var super gulliga och snälla. Det va roligt, en ny utmaning och dom gillar jag ju. När vi hade varit på lite ärende efter att jag hade slutat så la jag mig i soffan och deckade nästan direkt. vaknade någon timme senare och det kändes som min kropp var helt slut. Jag hade noll energi i kroppen och jag kände mig helt lialös i kroppen. 


Gick och la mig efter paradise hotel som jag och sambon är lite besatta av. När jag vaknade vid tre och behövde kissa så snurra det i hela huvudet i samma sekund som jag rörde huvudet. När jag reste mig ramlade jag bak igen mer eller mindre och jag kände mig som om jag hade varit på en brakfest och druckit hur mycket som helst. Sakta men säkert kom illa måendet. Jag vinklade ut på toa och höll mig i väggarna och sedan tillbaka. Somnade till en stund och vaknade av larmet vid sju. Jag trodde då att det skulle ha försvunnit. Men det va faktiskt till och med värre. Så jag fick ringa och sjukanmäla mig och sedan ringde jag till 1177. Dom trodde precis som mamma att det var kristallerna. Jag fick order om att lägga mig och vila idag och eventuellt imorgon. Det skulle bli bättre till imorgon, inte helt bra tvunget men bättre iaf och om jag fick feber så skulle jag ringa till doktorn. 


Jag somnade nästan direkt när älsklingen hade hämtat lite yoghurt och jag fick i mig det och sen vaknade jag vid elva-halv tolv. Jag känner mig fortfarande helt slut i kroppen, men mesta dels av yrseln har lagt sig. Det är himla skönt, det kommer nrä jag går och vänder mig och sånt eller rör på huvudet lite snabbt. Men vila och små steg mot att röra på mig igen sa sjuksköterskan ( som dom väl är på 1177?)


Nu har jag ätit, himla mycket för att vara jag. Två rostade mackor, ett glad yoghurt och ett ägg samten kopp te. Sjkt mycket för att vara jag och för att vara min frukost. Men jag va dö hungrig. Kruxet är att jag har huvudvärk och ont i nacken, dessutom blev jag otroligt trött igen så nu ska jag slå på new girl och antagligen somna.


iaf, detta var inte min plan, jag tänkte ju jobba röven av mig. Dessutom ville en annan skola ha in mig i eftermiddag. Detta kunde ha blivit en full dag på schemat, Fasiken alltså !!


Men ja, nu har jag iaf berättat att jag har ett nytt vik på ett dagis. Sen får vi se hur det fortsätter =)


Kram !

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards