elftebudordet

Alla inlägg den 27 september 2016

Av Sofie - 27 september 2016 08:41


Hej på er!

Jag ligger och drar mig i sängen, bella har sovit hela natten tror jag, jag har inte hört att N har varit inne hos henne iaf, men så var hon på dagis igår, hon går tre dagar i veckan, jag hoppas att Niklas kan börja på sitt nya jobb snart för han är uttråkad och vill jobba, bella hade nog behövt få vara på dagis några timmar var dag och jag behöver plugga och jag kan inte tänka när här är fullt av rörelse och hur de än sägs så är det jag som får springa efter bella.

Men snart kommer väl allt i rullning hoppas jag och jag ska försöka plugga så mycket det bara går imorgon och och på torsdag förmiddag innan jobb när bella är på dagis.

N sover gott inu och bella ligger och pratar med sigsjälv eller nallarna, hon leker iaf i sin säng. Så jag tänker att vi ska äta lite frukost och så sen får vi se om vi hinner gå ut och leka nån timme innan jag måste till jobb eller om de blir efter jobb,vi får se, men de låter som att det är fint väder för barnen på dagiset har jätte kul så ut ska vi:)

Här måste städas lite ickså..läs mycket. De är kaos och vi har för mycket möbler så även om vi städar ser de stökigt ut ändå, men de ser bättre ut iaf:)

Puss!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards