elftebudordet

Direktlänk till inlägg 9 februari 2017

varför behöver jag kunna de?

Av Sofie - 9 februari 2017 14:59



Jag sitter och kollar kurser, utbildningar osv, de öppnas inte från 15 mars, men jag kollar lite på vad de finns för kurser, jag vet vad jag vill göra. De finns ingen kurs eller utbildning som automatiskt tar mig dit bara..

Iaf, om jag fick riktigt göra vad som helst så hade jag fått gå syv utbildning, hoppas på att kommunen släpper in min Idé som privat och inte förstör. Landskrona kommun är hemska, de tar bort de som faktiskt hjälper, de vill i te smutsa ner händerna och de som arbetar som har enorm potential och är grymma och vet vad som behövs de får inte göra de dom är bra på. De är så jävla fyrkantigt så ni fattar inte.


Och jag vet att det jag vill göra hade uppskattats så fruktansvärt mycket av yngre i stan, de hade gynnat kommunen och de hade givit jobbmöjligheter och inspiration.
Istället vill jag plugga till lärare, vilket jag redan jobbar som när jag hoppar in som, Dick kräver de en utbildning givitis. Men då måste jag har matematik 2 som ni vet.
Jag har försökt göra den kursen 2 gånger, fösta gången hoppa jag av för jag helt enkelt inte pallade stressen runt nybliven mamma stressen och att jag tyckte de va hemskt svårt.

Andra gången är nu under vintern och då fick jag samtidigt veta att jag har dyskalkyli. Så efter att ha gråtit var gång som jag öppnat boken, haft ångest och mått dåligt vargång de var dags för lektion så drog jag mig tillbaka.
Jag är helt enkelt inte en matteperson och kommer inte få göra de som jag verkligen vill göra om jag inte ger mig in i egenföretagare stolen och de är inte långt borta. För som de är nu vill jag bara hade ett jobb, och slippa fundera på om de kommer in pengar i månadens slut.

Men, nu ska jag väcka dottern och gå ut i solen och all super snö!!:)
Puss!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards