elftebudordet

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2017

Framsteg

Av Sofie - 20 augusti 2017 14:24

Go dag på er! 


Bella vakna tidigt som sagt. Men somnade vid 9.30 efter Alvedon, lite lite yoghurt och mycket tröttgråt.  Då passa jag på att bädda ner mig och ta igen lite sömn. 

11.40 vaknade hon och vi gick mer och tog tempen. 39.2..Än Ny dos av Ipren, och skriva till kära nästkusinen som alltid ger goda råd, tips och sin åsikt. Vilket både lugnar och betyder mycket för mammahjärtat och sinnesro. Vi var inne på samma spår inu.


Igår efter lite fundering insåg jag att 


Hon äter lite, men pillar myvket i munnen och klagar på tungan samt ojjar och håller för kinderna. 

Haft diarré i två-tre dagar.

Oroliga nätter

Och nu hög feber som vägrar ge sig. 


Doooh, solklart att de är nya tänder på g. 

Läser lite och hon är mitt i perioden då de 4 innersta sista tänderna kan komma. Tar lite sött på lillfingret och känner när hon somnat. Mycket riktigt. 2 svullna bubblor längst in i munnen. Pi!! 


Så lite av oron la sig, dock gjorde febern mig ängslig. Men som vanligt hade Marie rätt och febern har nu börjat lägga sig. Nu har hon visserligen fått Ipren vid tolv, men att den faktiskt sjunker när hon får febernedsättande nu, är framsteg i sig.  


Plus att vi gick upp och handla och hon fick själv välja vad hon skulle ha. 


De blev 2 st 4 pack danonio, en vanilj/mango yoghurt och en påse med waffels kex, som jag föreslog för att något skulle binda och de kanske suger upp lite vätska i magen. 

Sen köpte ju jag annat såklart.


Två Danonio klämde hon direkt när vi kom hem, tre kex och drack ganska mycket. Lite frisk luft till och från affären i vagnen. Nu är hon pigg och trotsig igen, får hoppas att de håller denna kursen nu. Så hon får sova lungt i natt och jag med får vila ut mig ordentligt ;) 


Nu fortsätter vi mysa och bara vara. Imorgon jobbar N förmiddag, hela veckan alltså.  Så de är skönt, då har vi hela eftermiddagen tillsammans, lite små fix och så om Bella mår bättre, jobb tisdag och onsdag, sen packa och förbereda på torsdag, sen ska Bella sova hos farmor fredag-lördag och vi fyller två bilar med folk och kör till Boalt:) 


Hoppas att vi får lite som och slipper regnet bara! 



Alla dansar soldaten kl 15!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Skapa flashcards