elftebudordet

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2014

Gråten i halsen och tårar i ögonen av ren och skär ilska för detta jävla landets rättsväsen.

Av Sofie - 21 augusti 2014 19:34

 

"Muhammed, 22, deltog vid rekordvåldtäkt:Nu får han 130 000 kronor i ersättning av skattebetalarna – trots att han begick grovt sexbrott" - Fria tider

 

Jag blir rasande, fullständigt rasande!


Hade jag på något vis kunnat jobba och undvika att betala skatt så hade jag utan dåligt samvete gjort det, faktiskt till och med med ett stort jävla leende inombords. Det är för helvete skandal !

 

Jag har dock sagt i många år att det skulle finnas olika "fack" som man själv har skylldighet till att "skänka" pengar i varje månad. En vis summa var månad skall tillexempel delas på fem olika fack. Vilka och hur mycket till var kan man välja själv. DET hade jag kunnat tänka mig göra och då vi tydligen har så många olika åsikter för hur och var osv. som våra skattepengar ska användas så hade ju alla fack fått en del pengar. Visa hade nog fått mindre än andra, men det tycker jag faktiskt har en självklar förklaring till. 

 

Egentligen så skiter jag i att det är utlänska, det retar mig helt klart extra mycket över att det är utlänska och inte ens svenska medborgare några av dom. MEN det som gör mig rasande är rättsväsnets beslut att fria. KILLEN RUNKA I ANSIKTET PÅ HENNE undertiden som hon brutalt våldtas på diverse vis och ingen kan egentligen vara säker på att han inte våldtog henne också. Hon kan ju omöjligen minnas allt, på gott och ont antagligen. Stackars tjej.

 

Nu har jag läst en del olika artiklar om detta bland annat denna, denna och tyvärr denna.

 

Den sistnämnda blir jag nästan mer arg av, hur dum får man vara?

Jag förstår att man vill skydda sig osv. jag förstår att man på något vis vill känna sig skyddad, men varför sjunka lika lågt som sina förövare ? .. 

 

Oavsett vem hon hänger med eller är tillsammans med osv, så finns det ju gränser. Om hon har varit så dålig som hon säger och varit med om detta hemska som jag inte önskar någon i världen någonsin ska behöva vara med om så borde iaf rättsväsnet slå hårt mot hårt. Så att säga. 

 

Straffen i Sverige är så jävla patetiska och sorgliga. Dom kommer till ett jävla paradis och fängelser har bättre standard än våra äldreboende har. Vad är det?

 

Jag blir rädd, orolig, ledsen, stressad, arg och besviken. En gång i tiden sa jag att jag ÄLSKADE Sverige, jag älskade säkerheten, fallskyddsnäten och prioriteringarna. Nu går det utför, Sverige utnyttjas, behandlas som någon jävla soptipp och folk tittar på. Ska ingenting hända snart? Är det verkligen värt att sätta barn till denna världen ? 

 

Förstår ni där ute att ÅTTA personer. 


EN, TVÅ, TRE, FYRA, FEM, SEX, SJU OCH ÅTTA personer våldtog tjejen, i flera timmar!

Ointresserade av koncekvenser, hennes lidande, hennes mående, hennes fysiska eller psykiska påföljder och nedvärderingen, den skadade självkänslan, den skadade tilliten till sin omvärld och sig själv, ALLT. Allt som var hennes värld, den förstörde och raserade dom på de vidrigaste, mest orespektabla och förnedrande sätt en person kan behandlas på i flera timmar. Oavsett var du kommer ifrån eller om du är kvinna eller man så är det inte okej, inte något att blunda för.

 

och nu ska en del av våra pengar gå som snyftsumma till en av dessa personer, som kanske inte var den värsta personen i situationen. MEN som inte stoppade det. Vilket är minst lika illa, att dessutom uppmuntra genom att ta njutning av situationen. FY FAN säger jag bara. 

 

FY FAN vilka vidriga perosner det finns, fy fasiken vilket vidrigt samhälle vi lever i, fy fan vilket hemskt och opålitligt rättsväsen vi har och fan vilken jäkla tur att det förhoppningsvis blir hårt mot hårt snart.

 


För just nu, ser jag inte att framtiden kan vara något att längta efter. 

 

// JÄVLIGT BITTER BRUD.

 

Och kommer ni med att jag är rasist och grejer så kan ni lika bra slänga det direkt.

För dett är enbart skrattretande i mina ögon. 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Skapa flashcards