elftebudordet

Alla inlägg den 23 juni 2015

Av Sofie - 23 juni 2015 23:27


Fyller jag 27 år.
Ingen stor grej ju, men sambon retas. Då han fyller 25 i september, så nu har han ju kommit på att jag är närmre 30 än 20. Inget nytt visserligen. Men retas ska han:P

Imorgon blir jag bjuden på kinamat, som jag har tjatat om större delen av graviditeten, men sambon och hans mage är inte så glada för de. Sen blir de jurassic park filmen på bio. Mys:)

Jag är inte så jätte mycket för bio, men en del filmer bör ses på bio iaf första gången:)
Och jurassic park är absolut en sån film enligt mig, jag bara hoppas att lillan håller sig lugn och om hon nu bestämmer sig för att komma. Så hoppas jag att hon väntar iaf till efter bion!:)

Kommer hon inte den 25 så får hon vänta på din tur till lördag. För jag har bestämt mig för att hon inte får komma på sambons lille kusins åtta års dag.
Hon får vänta på sin tur.:)

Fast de kan ju ta två veckor till. Hon är inte beräknad från den 14 juli..Men med tanke på hur min kropp beter sig och hon känns så är de jäkla osäkert plus att barnmorskan bokade en tid den 7, dagen innan jag går in i vecka 40 och sa " fast vi får väl se om den behövs. De verkar inte så:)". Jag hoppas att hon har rätt!:)

Men nu har vi varit ute en promenad runt området och gått, jag ska lägga mig i sängen och förmodligen decka till Tv:n. Imorgon är de sån där " måsten - dag" . Som typ att tvätta, ringa några samtal, dammsuga, diska och ja.. lite sånt.
Passar på när sambon är i plugget, får aldrig något gjort när vi är hemma båda två:P

Sov gott sen!
Puss!

Ps. Jag börja skriva 13 över, så långsam jag är!:'D

Av Sofie - 23 juni 2015 20:26


Hej på er!

Igår gick jag på " havandeskapsledighet", de kallas ju egentligen inte de jag går på. Jag går på min mammaledighet nu, för att få en hel utbetalning från fk nästa månad ist för att behöva klanka med a-kassan och fk. De blir alltid klabb även om de inte " ska behöva bli de". Så de blir bättre såhär, så kan jag slappna av och veta att allt är i sin ordning och även jag drar mitt strå till höstacken i nästa månad. Känns inte som att det är läge att ha problem med inkomsten första månaden man har en liten hos sig;)

Detta betyder att jag även kunde skriva ut mig från arbetsförmedlingen idag!!:D

Sååå skönt!!

Av Sofie - 23 juni 2015 11:12



Gick upp vid lite över sex för att köra mamma till stationen. Höll på att skrika rakt ut av obehag när jag började gå mot toaletten. De här med att hon ligger lågt.

Alltså ja, shit de gör hon nog!
De kändes som något trubbigt kördes i underlivet. Fy tusan!
Men vanka ut till bilen och körde mamma och sen hem och la mig igen. Vid tio va hon tillbaka på stationen och jag körde och handla frukostbullar och lite sånt på ovantum och sedan mötte upp mamma för att köra hem henne igen och trycket neråt tillsammans med ontet osv blir knappast mindre.

Men vi får se, ont innan förlossningen kan man ju gå med i flera dagar, fast jag har ju sagt att de blir ett junibarn. Men hon kan vänta till lördag eller söndag..gärna nästa vecka någon gång;)

Men ja, när de är dags så är de dags. Då går de inte att göra så mycket åt de;)

Nu har jag ätit frukost och tänker inte göra så mycket mer. Som de känns just nu iaf:)

Ha en kanon dag!
Puss!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards