elftebudordet

Alla inlägg den 20 januari 2017

Av Sofie - 20 januari 2017 16:42


Hej på er!

Nu har jag kommit dem för ungefär en timme sedan, super trött men nu är de fullrulle till vid åtta,när bella går och lägger sig. Jag tror nog att hon somnar tidigt idag, för hon kliar ögonen redan ich är väldigt gnällig.

De blev massa prat och skratt hos Ulrika. Vi har känt varandra sedan vi var 12-13 år. Hennes son är bara 2 månader yngre än bella så dom brukar leka, idag var de bara hon ich jag dock. De var jätte länge sedan de hörde sist, förutom när vi festar, men då är de ju massa vänner runt. Idag var de bara hon och jag,på hennes soffa med en kopp kaffe:)

Jag tog en runda i huset på hennes begäran och nog hitta vi lite, faktiskt mkt och intressant. Ulrika har aldrig sett mig " i action" och hon blev förvånad flera gånger. Dels för att jag visste saker som jag inte kunde veta och för att jag hade några fullträffar. Jag blir lika förvånad själv, så jag förstår henne.

Menmen, sen kom mamma en snabb runda och nu sitter vi och myser, jag ska snart börja med maten, ikväll blir det bara mys.

Jag har en stenhård axel/nackmuskel och har faktiskt riktigt ont. Så jag ska fjäska för mannen och hoppas att han vill massera mig lite.

Vi ses sen väl:)

Av Sofie - 20 januari 2017 10:33



God morgon på er!

Bella är dagisfri idag, så vi har bara myst, N är hemma inu, förkylningen är envis som fasiken. Men jag ska bege mig till en vän om nån timme, de är skönt med bella. Även om N är sjuk så sköter hon sig själv,så han får vila och hon kommer med pussel, målarblock och kritor osv.

Hon älskar att bygga med lego så bilden talar för sigsjälv:)

För första gången sen våra barn kom så ska vi sätta oss och prata helt ensamma.
De ska bli så mysigt!

Men nu ska jag fixa, duscha och lite sånt sen köra iväg en stund :)

Hörs sen!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards