elftebudordet

Direktlänk till inlägg 19 april 2015

Det börjar gå upp för mig!<3

Av Sofie - 19 april 2015 15:29


Jag har sagt hela tiden att jag vet och jag är redo och sådär. På ett vis är jag de men jag får erkänna att sambon har varit redo och greppat de mycket fortare. Vilket i sig är ironiskt för det är jag som velat ha barn i många år och alltid vetat att jag ska ha barn när " jag blir stor";)

På onsdag går jag in i vecka 29 som tidigare nämnt. Jag ser inte längre lönnfet ut utan det syns att det är en bebismage.
Imorgon är det sockerbelastningstest plus träffa bm, jag gör det dock på egen hand för sambon ska jobba och det är bara knappt tre veckor sen vi va på kontroll. De blir nog inget nytt utom att det ska drickas en massa skulle det vara något så jobbar han knappt tio minuter bort.:)

Får ta med bok, musik, laddare och sådär. Jag brukar vara duktig på att roa mig på egen hand. Jag trivs med att vara ensam då och då med:)

Men nu när jag tittar ner på magen och ser att hon rör sig, magen hoppar till, det sticker ut nån liten kroppsdel rätt som de är och ja.
Jag tycker faktiskt att känslan blir mer och mer mysig än " eh, det är så fel!" Som jag har känt innan..:P

Nu börjar jag dessutom längta efter att få ta ner sakerna, förbereda och känna känslan av att se hennes saker där. Att se vad vi eventuellt behöver önska oss/köpa till henne osv. Det är en skräckfylld lyckorus karusell.

Nu har vi kommit fram till hur vi ska inreda sovrummet iallfall, det är skönt. Då har vi en plan, då vet vi sen att detta och detta ska göras och sen är det lugnt.

Nu har vi varit ute och gått med vår vilding, jag har vilat benen en kvart och nu ska jag dra fram symaskinen och ge mig på det sista med babynestet! Spännande:)

Ses sen!<3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards