elftebudordet

Alla inlägg den 19 april 2015

Av Sofie - 19 april 2015 22:43


Äntligen är de sabla förbaskade jäkla babynestet klart!:D

Fem gånger har jag fått sprätta upp de, femtusen gånger har jag stuckit mig på nål och det är tur att hon där inne inte känner allt för jag har stuckit magen säkert trettio gånger haha!!

Ont i ryggen, trött i huvudet och sjukt stolt och nöjd har jag äntligen gjort klart de och det kosta mig inte ett öre!:)

Om jag är gladast över att ha de eller att jag faktiskt sytt de själv det vet jag inte just nu faktiskt:P

Inte felfritt, men fullt dugligt och enligt min åsikt mycket fint för att inte ha sytt på X antal år:)

Nu ska jag ta mackor och O'boy, efter tolv får jag inte äta. Imorgon är det sockerbelastning ju. Så jag får inte äta från efter tio nångång imorgon. Fyy, jag som alltid vaknar hungrig oavsett om jag är gravid eller ej..:/

Men men, sov gott och hoppas att ni får en bra start på veckan imorgon!:)
puss!

Av Sofie - 19 april 2015 15:29


Jag har sagt hela tiden att jag vet och jag är redo och sådär. På ett vis är jag de men jag får erkänna att sambon har varit redo och greppat de mycket fortare. Vilket i sig är ironiskt för det är jag som velat ha barn i många år och alltid vetat att jag ska ha barn när " jag blir stor";)

På onsdag går jag in i vecka 29 som tidigare nämnt. Jag ser inte längre lönnfet ut utan det syns att det är en bebismage.
Imorgon är det sockerbelastningstest plus träffa bm, jag gör det dock på egen hand för sambon ska jobba och det är bara knappt tre veckor sen vi va på kontroll. De blir nog inget nytt utom att det ska drickas en massa skulle det vara något så jobbar han knappt tio minuter bort.:)

Får ta med bok, musik, laddare och sådär. Jag brukar vara duktig på att roa mig på egen hand. Jag trivs med att vara ensam då och då med:)

Men nu när jag tittar ner på magen och ser att hon rör sig, magen hoppar till, det sticker ut nån liten kroppsdel rätt som de är och ja.
Jag tycker faktiskt att känslan blir mer och mer mysig än " eh, det är så fel!" Som jag har känt innan..:P

Nu börjar jag dessutom längta efter att få ta ner sakerna, förbereda och känna känslan av att se hennes saker där. Att se vad vi eventuellt behöver önska oss/köpa till henne osv. Det är en skräckfylld lyckorus karusell.

Nu har vi kommit fram till hur vi ska inreda sovrummet iallfall, det är skönt. Då har vi en plan, då vet vi sen att detta och detta ska göras och sen är det lugnt.

Nu har vi varit ute och gått med vår vilding, jag har vilat benen en kvart och nu ska jag dra fram symaskinen och ge mig på det sista med babynestet! Spännande:)

Ses sen!<3

Av Sofie - 19 april 2015 12:45


God middag!

Det har varit lite uppehåll här. Men lugna, det här inte hänt något. :)

Jag har haft ont och mest gått och malt här hemma. Börjar sy på babynestet, ska bli klar med det idag är tanken:)
Gått igenom kläder och skrivit ner vad vi behöver köpa mer av, inte för mycket dock.

Fått tips om att skriva in mig på olika #gratisbabyboxar. Spännande att se vad dom har i boxarna. Det jag där emot tänkt på är att det är mest blöjor vilket klart är jätte bra, men sen lite onödiga saker, släng i inlägg till tuttarna, bindor och sånt.
Har bestämt att börja hamstra lite från nästa vecka när vecka 29 är här. Vilket betyder att tredje trimestern är här. Spännande!!

Ska köpa hem parfymfritt sköljmedel och tvättmedel också, då vi kan tvätta upp kläder nu.
Även om jag mycket väl kan få gå över tiden och få bli igångsatt ist eller också kommer hon rent för tidigt. Oavsett så känner jag att om jag inte ska bli galen så måste jag få greja med lite saker till henne. Min kropp skriker efter att få ha henne här och bli ompysslad och fixa.

Jag fick tre amningsbh av en släkting, två av dom passar inte längre, så får nog köpa två-tre såna med.
Men som sagt, det är ju fortfarande ett tag kvar, så vi hinner fixa det och vi är ganska ekonomisk om jag får säga det själv:)

Well, nu ska jag ha mellis sen ska jag sy klart babynestet, så ska ni få se det också:)
om jag lyckas, lite tålamod har det gått ta:P

Kram!

På. Måste ju gratulera fina Isabella- Blondinbella- Löwengrip och hennes Odd!


Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards