elftebudordet

Alla inlägg den 16 maj 2015

Av Sofie - 16 maj 2015 17:25



Så himla gott de blev!
Utgick från en super tråkig tonfiskröra med bara creme fraiche och majonnäs, salt och peppar som jag hitta på Internet när jag letade inspiration och fräsa till den!:)

En tonfiskburk i vatten som fick rinna av sig ordentligt.
2 dl creme fraiche
ca 2 msk majonäs
1 hackad rödlök
1 msk gräslök
1 msk dill
salt och peppar.
Blanda allt, låt stå och dra en stund.

Pasta till de, en enkel sallad hade varit gott till men orkade inte:P

Av Sofie - 16 maj 2015 15:30


Det blev ingen loppis idag, de va lite osäkert väder och halvkass värme. Då kommer så lite folk, framför allt i Landskrona. Så vi bestämde att köra till bakluckeloppisen nästa helg i stället. Då ska de dessutom vara fint väder så då kommer de jätte mycket folk. Det är kanon!

Så jag tänkte städa lite, dock ligger jag i soffan och bara är just nu. Men ska röja i köket snart, jag vill att dom ska komma och fixa golvet i sovrummet så vi kan ställa i ordning och börja fixa till lilla loppan, se vad vi verkligen har och om vi kommer på något som behövs. Jag tror inte att vi behöver något, vi har allt som behövs för den första månaden iaf, bara blöjor och våtservetter och nått litet på apoteket men knappast något som vi behöver rusa iväg för.

Sen vill jag att dom ska komma och byta bänk och spraymåla skåpsluckorna och lådorna. Så de blir klart och för att jag tycker att de ska bli spännande;)

Sen är det även för att jag vill kunna se vad vi har på vinden, just nu staplas allt på vartannat och helt rörigt med allt tycker jag. Men där är nog inte rörigt egentligen. De är bara att hennes grejer tar mycket plats på vinden och jag gillar inte att ha röra.

Jag vill att hon ska komma ut nu med, dels för att jag och vi såklart längtar efter henne men även för att jag vill börja träna igen! Jag har en sjuk tränings/gym abstinens, jag kommer ju inte kunna köra på direkt efter förlossningen. Men ändå:)

Men ja, vi får se vad som händer idag. De blir nog inget storslaget;)

Av Sofie - 16 maj 2015 07:54


God morgon!

Vaknade helt stop i kranen, svullna ögon och nyst 11 gånger på 30 minuter.
På riktigt alltså!

Men klockan ringer om några minuter, så blir de göra vid sig, frukost, fixa de sista och sen iväg på loppis. Hade hoppats på soligt idag med,,men så länge det inte regnar så är jag nöjd, hoppas bara att de kommer mycket folk nu!!

Det är bara till 13, men det är dock 4 timmar och de är inte lönt om de regnar, med tanke på att vi är ute.. :/

Så kom igen nu solen!

Men vi hörs sen så får ni veta hur de gått:)
Kram!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards