elftebudordet

Alla inlägg den 25 maj 2015

Av Sofie - 25 maj 2015 22:40


Hello på er!

Tänkte säga natti, var på möte och de va riktigt intressant, för veta mer på tisdag kväll, ska bli kul!
Vi får se vad de blir av det, men helt klart något som jag kommer överväga och kan tänka mig att utveckla. Men just nu är de lillan som är prio, de får ligga på is till i höst typ. :)


När jag kom hem diska jag och la in tvätten samt städa badrummet medan sambon gjorde taco. Himla gott va de med taco!
Chappie fick hålla oss sällskap under middagen, oftast när vi äter så blir de i stora rummet framför tvn. Vi gör de än, men sen när lillan ska börja äta själv så kommer vi hålla oss i köket och äta där. Men än så länge har vi ju bara oss:)

Nu är filmen nyss slut och ja.. slutet förstörde lite för mig. Filmen i sig var inget för mig direkt heller, men att se den en gång fick an, dock är de nog inget jag kommer sätta igång igen. Sambon tyckte att den va bra och " ball" som han uttryckte de;)

Jag ska glo på tv en stund sen gå och lägga mig, imorgon ska vi på ruk klockan tio. Kolla sf, tryck och sånt vanligt. Vet inte vad ni tycker men de är ett jäkla springande till mvc just nu. Varannan vecka när allt ser bra ut var gång känns onödigt. Men det är klart, mycket kan hända på kort tid nu i slutet.
Hon sprallar för fullt just nu, jag har haft mycket förvärkar idag, i morse börja jag vid sex med att vakna av en och sen kom de insentivt men ojämnt fram till vid nio. Sen på de sig, men kom igång nu i kväll igen och de gör extra ont när hon rör på sig samtidigt. Får se, håller de i sig så lägger jag mig i ett bad innan jag ska sova och sen får rispåsen värmas och ligga på magen med. De lindrar faktiskt jätte mycket, men jag tror att bm kommer säga att hon vänt sig nu, tror att hon gjorde de i natt för de är en helt annan känsla i magen och de känns som att den är längre ner och de känns ett tryck långt ner i magen. Skönt:)

Men men, ni får sova gott så ses vi i morgon!:)

Av Sofie - 25 maj 2015 17:10


http://touch.metro.se/nyheter/peter-ar-gravid-och-ska-snart-foda-en-omojlighet-enligt-systemet/EVHoex!0XRXWEdqKh6ts/

Jag är inte alls emot homosexuella, jag anser att känslor är inget man riktigt styr över och läggning är väl inte något som man styr över heller. Det är inget man kan lära sig , det bara är så. Som att du föds höger- eller vänsterhänt eller som tjej eller kille. Försöker man att anpassa sig mot sin läggning mår man bara dåligt, så för all del.

Men nu tycker jag att de går lite för långt.
Egentligen så är de ju för barnet inte större skillnad än att de hade blivit adopterat av två män och jag tror inte att de är sämre kvalitét på föräldraskapet för att det är två män.
Dock, tycker jag att det är fel att en man ska föda. Då han föddes som kvinna så är det väl svårt att dömma, rent fysiskt sett så är det ju en kvinna. Men identifierar sig som en man och de misstoror jag absolut inte, att de kan bli lite fel i produktionen som det ju indirekt blir i sådanna fall som detta då personen inte kan identifiera sig med sin fysiska kropp.

Men ja, det är svårt de där. Å andra sidan tycker jag inte att dom ska bli annorlunda behandlade på vården. Enligt min mening går man ju på kontroller för att försäkra sig om barnets hälsotillstånd först och främst..Iaf har jag upplevt det så under min graviditet.

Nä, jag vet inte. Ena delen av mig skriker att det är så fel och andra sidan tycker att..Ja men varför är det fel?..:/

Av Sofie - 25 maj 2015 13:54



Nu går det verkligen undan!

Det är 50 dagar kvar idag på onsdag byter vi vecka som vanligt. Idag har jag faktiskt ganska ont, mellan sex och nio i morse kom de många förvärkar som gjorde ganska ont och sen har de kommit då och då . Jag skulle flytta bilen och tanka innan nio då vi inte längre fick stå där vi stod.
Men de gick inte fort och jag kunde inte sluta på ostmacka och O'boy. Så jag körde inom netto. Några förvärkar, ajjande och ojjande så kom jag hem och kunde göra frukost. Idag blir de inte många knop, ska dock iväg vid sex på möte. Ska bli jätte spännande!

Men 5 dagar, otroligt.
Tiden går som sagt snabbt nu och jag börjar känna behov av att dra fram hennes grejer, de trycker och ömmar i underlivet och förvärkarna är tydliga och toppar och dalar tydligt. Jag har ju varit säker på en tidigare nedkomst. Dessutom når jag vecka 40 nästan en vecka innan Bf. Men riktigt än vill jag inte att hon kommer.. för hennes skull!

Men vi ses senare!:)

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards