elftebudordet

Alla inlägg den 10 augusti 2015

Av Sofie - 10 augusti 2015 19:45


Tvätten är ren, äntligen!
Den ska när som helst in på sin plats med, jag ska rensa ut lite i en av våra gemensamma garderober så jag kan hänga in Isabellas kläder i den garderoben. Hon har börjat få ihop en söt garderob med klänningar och så. Looove!!<3

Jag har dessutom satt in mat i ugnen, korv i ugnen. Gotte! Blir mos till de:)

Bella har varit lite gnällig och surig, jätte sällskapssjuk sista tre dagarna, nu har hon snart sovit i fyra timmar. Så snart vaknar hon väl och ska ha mat:)

Hon har börjat vara vaken lite och ligga och titta, sprallar och övar nacken lite små prat har även kommit. Himla kul att se hur hon utvecklas!

Kram

Av Sofie - 10 augusti 2015 13:17


Jag vet inte varför men via appen till bloggen kan jag inte länka på annat vis, så hoppas att ni kan ta upp länken.

http://www.expressen.se/omtalat/6-saker-alla-gynekologer-stor-sig-pa-hos-sina-patienter/


De här med att gå till gyn. De är viktigt, framför allt om du är sexuellt aktiv, jag vet minst fyra personer som aldrig har varit hos gynekologen och jag har sagt till dom att dom måste göra de. Om inget annat så får dom inte hoppa över kontrollen för cellförändringar!

Men just den punkten om att många är obekväma med att gå hos en manlig för att dom tror att de på någotvis ska bli upphetsade av att sitta och glo i/på din fiffi. De är inte så, du blir väl inte automatiskt kåt för att du ser en snopp?

Att de känns obehagligt att ligga där och stressa med en mans ansikte mellan benen högt upp på en stol de kan jag förstå. För att situationen i sig är olustig, men de har valt detta arbetet precis som de kvinnliga. Jag har vist funderat på varför en karl skulle vilja jobba med det, men åh andra sidan varför skulle de vara mer intressant för en kvinna?

Jag hade själv nästan uteslutet haft en manlig gynekolog innan graviditeten. Helt fantastisk man. Jätte professionellt, snäll, lyhörd och duktig på sitt yrke.

Jag tror verkligen inte att de finns någon upphetsning i att sitta och undersöka diverse underliv av diverse anledningarna. :)

Och jag hoppas att ni ber om en kvinnlig om ni upplever de obehagligt, för de blir bara jobbigt för både dig och den manliga gynekologen om du går dit och är jätte obekväm med det!:)

Kram!

Av Sofie - 10 augusti 2015 06:30


Go morgon på er!

Loppan väckte oss efter sex timmars sömn och ville ha mat, halleluja!
Dessutom var hon inte vrålarg, hon blir inte riktigt så hysteriskt super skrik arg, men inte vrålarg på hennes vis. Hon gnällde och vifta med hela kroppen och ville ha napp, men man ser när nappen är tröst eller när hon hoppas att de ska komma mat. Dessutom tar hon nästan bara nappen när hon ska sova. Så fort hon slumrar in släpper hon den och i övrigt vill hon inte ha den särskilt mycket. Tokigt, jag hade typ tre i mun och fyra i vår hand och minns jag rätt så va N också nappunge:)

Iaf, jag matade henne, byta blöja och la henne i nestet för att gå och kissa. När jag kom tillbaka hade hon vänt sig på sidan och somnat!:O

Duktiga tjejen, så nu ska jag göra likadant:)
Kram!

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards