elftebudordet

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2015

Kör du runt med din familj i din tvåsätesfirmabil???

Av Sofie - 25 augusti 2015 09:54


Jag kör mot familjeparkeringen, vid sidan om mig sitter min 1.5 månaders bebis och sprallar i sin bilstol. Plötsligt svänger du in på en familjeparkering så jag måste tvärbromsa. Jag blir rasande och skriker idiot och viftar med handen att du ska flytta din stora röda firmabil.
Men du tittar som om du inte förstår mig och går ut bilen och går in. Jag är rasande och får ställa mig långt ifrån ingången för att slippa trängas och riskera att råka slå i en annan bil med dörren eller bilstolen. Sen får jag bära min dotter i bilstolen en bra bit innan jag kan ta en vagn och sätta henne i.

Jag bryr mig inte om att behöva gå en bit, det som stör mig är att dom 6 parkeringarna finns för att underlätta för familjer, för de som behöver extra plats att för att inte slå i andra bilar, trängas, behöva gå en längre bit med en eller flera små och greja. Men istället använder lata jävlar parkeringarna, du är inte ensam om de, jag vågar påstå att 90% av dom som ställer sig där inte har behov av de. Använder såna som ni även handikappsparkeringen också??

Väl inne i butiken hoppas jag att se dig, men de gör jag inte. ..tyvärr.
När jag kommer ut står din firmabil kvar, bilen bredvid dig har byts ut. Där står nu en svart Volvo med en kille lutandes mot förardörren och rökar, som dessutom är i min ålder och inte med några barn eller bilstol i. Mig veterligen har han inga barn.
Dessutom har bilen mittemot även byts ut. Där står nu en sportversion utan tak, med två säten bara. Den snubben/bruden har nog barn. En riktig familjebil!

Vad är de för fel på er!?
Visar ni lika lite respekt till alla familjer i andra situationer med?

Är ni såna som sitter och blir arga för att en familj är på restaurangen med sina barn också eller som tar i sänder och glömmer barns leksaker om de kommer i närheten av er?

Fattar ni inte att de är för andras skull också som dom parkeringarna finns, inte för att ni är lata, egoistiska, självgoda personer som tror sig vara mer för världen?

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 19 december 2018 21:14

  Hej hej fina ni!   Som ni har märkt så har varken bloggen eller min youtube fått någon uppdatering på jätte länge. Jag tappa suget på att vlogga för att jag helt enkelt tyckte att det blev tråkigt. Jag gick bara hemma för att jag var sjukskri...

Av Sofie - 22 november 2018 12:39

  Niklas har jobbat natt så han sover, Bella som vanligtvis är på förskolan om förmiddagarna är hemma med feber och rinnsnuva. Jag älskar vår flicka men just nu med 2 veckor till BF är de tufft att håll igång energin för henne. Hon är fylld av ener...

Av Sofie - 21 september 2018 08:37

  Fredagen den 21 september.   Vecka 30 är hos oss, det blåser, är grått och lite regnkänsla utanför fönstret. I 3 månader har vi förklarat för Bella att innan lillebror kommer så ska alla löv ramla av träden, det ska bli mörkare och kallare oc...

Av Sofie - 16 september 2018 10:30

Hej på er!    Vi fortsätter med sjukstuga, vi snorar alla tre, N har feber men min har givit med sig nu äntligen!*pepparpeppar* ochän har Bella sluppit feber. Håller tummarna för att det förblir så. Nu har vi bråkat med förkyldning i nästan 2 vec...

Av Sofie - 9 september 2018 05:46

  Klockan är i denna minut 5.47. Jag vaknade 04.15 och kunde knappt andas och var super kissig. Jag vaknade igår dunder förkyld och feber. Så himla tråkigt. Så större delen av min dag igår spebderade jag halvsovande på soffan utom när Bella ville m...

Presentation


Glad, i frågasättande, framåt, påig, envis, tycker och tänker, mål, idéer, inspiration, pepp, vardaglig, påhittig, arbetar, projekter, städar, hatar, gnäller, surar, älskar och är bara jag.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Projektet

Beskrivning av själva projektet och syften, mål, utvecklingar osv.

Tankar

Funderingar, om något jag läst, pratat om eller hört.

bloggportalen


Ovido - Quiz & Flashcards